Over blz22

 

Deze website draait helemaal om mijn liefde voor boeken!

Wie ben ik?

Mijn naam is Adinda en ik ben 26 jaar oud. Sinds 2022 woonachtig in Scheemda, Groningen. Als het op boeken aankomt, ben ik echt een enorme fan. Ik ben al sinds mijn jeugd dol op lezen. Toen ik nog een klein meisje was, ging ik regelmatig met mijn oma of moeder naar de bibliotheek om daar stapels boeken te lenen. Naast mijn grote passie voor boeken, werk ik als UI/UX-designer en Front-end Developer bij een internetbureau. Mijn dagen zijn gevuld met het ontwerpen en bouwen van websites en webshops.

Het lezen van boeken is voor mij puur genieten. Als ik me in een boek verlies, vind ik een gevoel van rust en kan ik echt opgaan in een compleet andere wereld.

En waarom blz22?

Nou, ik dacht dat het geweldig zou zijn om mijn boekenavonturen te delen met iedereen die maar wil meelezen. “Blz” staat natuurlijk voor “bladzijde” en “22” verwijst naar het jaar 2022, toen ik deze blog begon. Ik heb deze naam gekozen vanwege alle interessante gebeurtenissen – zowel goede als minder goede – die plaatsvonden in het jaar, 2022.

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353