Under the whispering door – T.J. Klune

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Under the whispering door’ geschreven door T.J.Klune. Het verhaal gaat over Wallace Price, hij is een gehaaide advocaat voor wie macht en aanzien de belangrijkste ingrediënten zijn voor een geslaagd leven…

‘Under the whispering door / Het gefluister achter de deur’ van T.J. Klune is een prachtig en meeslepend verhaal! Het verhaal gaat over Wallace Price, hij is een gehaaide advocaat voor wie macht en aanzien de belangrijkste ingrediënten zijn voor een geslaagd leven. Wanneer Wallace plotseling overlijdt en als geest zijn eigen uitvaartdienst bijwoont, komt een gids hem halen en brengt hem naar een ongewoon theehuis.

Hugo, de eigenaar van het theehuis die over bijzondere gaven beschikt, belooft hem te helpen bij het maken van de passage naar het hiernamaals. Wallace accepteert niet zonder slag of stoot dat hij dood is, maar dankzij Hugo en de andere markante bewoners van het theehuis leert hij op wonderbaarlijke wijze als geest menselijker te zijn dan tijdens zijn leven.

Wat dit boek zo geweldig maakt, is niet alleen het originele plot, maar ook de geweldige schrijfstijl. Vanaf de eerste bladzijde wordt je meegesleept in een achtbaan van emoties. Soms moest ik een traantje wegpinken, terwijl andere momenten gewoon enorm grappig waren. Deze momenten ontstonden vooral door wat de opa van Hugo zei of deed. De omgang met de dood is op een unieke en luchtige wijze neergezet en dat vond ik heel mooi om te lezen.

De personages zijn stuk voor stuk prachtig uitgewerkt en voelen allemaal heel realistisch aan en als lezer leef je echt met ze mee. Als je op zoek bent naar een boek dat je zowel laat lachen als huilen, is dit boek absoluut een aanrader!!

boekcover

Titel: Under the whispering door
Auteur: TJ Klune
Taal: Engels

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353