De vallei – Suzanne Vermeer

Lees hier mijn recensie over het boek ‘De vallei’ geschreven door Suzanne Vermeer. ‘De Vallei’ van Suzanne Vermeer is een thriller die de lezer meeneemt op een reis vol onverwachte wendingen, geheimen en emotionele ontdekkingen…

‘De Vallei’ van Suzanne Vermeer is een thriller die de lezer meeneemt op een reis vol onverwachte wendingen, geheimen en emotionele ontdekkingen. Het verhaal begint met het schijnbaar perfecte leven van Emily en Christiaan, die samen met hun kinderen Vera en Max genieten van een fijn bestaan. Echter, het noodlot slaat toe wanneer Emily’s broer onverwacht overlijdt, waardoor ze halsoverkop naar Australi├ź moet om zijn wijngaardzaken af te handelen.

In Hunter Valley, te midden van adembenemende landschappen, stuit Emily op een schokkend geheim van haar overleden broer. Het ontdekken van dit mysterie werpt haar leven in chaos en plaatst haar voor een onmogelijke keuze met verstrekkende gevolgen voor haar gezin. Het verhaal neemt een spannende wending wanneer Emily geconfronteerd wordt met niet alleen haar eigen dilemma’s, maar ook met levens die op het spel staan.

De sfeervolle beschrijvingen van Hunter Valley en de vlotte schrijfstijl van de auteur zorgen ervoor dat je het boek moeilijk kunt wegleggen. De personage zijn herkenbaar en goed uitgewerkt, zoals we gewend zijn van Suzanne Vermeer. Echter, hoewel het verhaal boeit, voelt het iets minder geloofwaardig aan en mist er wat spanning.

Al met al is ‘De Vallei’ een thriller die je meesleept in een wereld van familiegeheimen en moeilijke beslissingen. Hoewel ik niet volledig overtuigd was door de geloofwaardigheid van het plot, blijft het een boek dat heerlijk weg las. Zeker voor een tussendoortje. Ik geef het boek een waardering van 3 sterren.

boekcover

Auteur: Suzanne Vermeer
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Ge├»nteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353