Over blz22

 

Op deze website draait het om alles wat te maken heeft met boeken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Adinda, 25 jaar en woonachtig in Drenthe. Ik ben een ontzettende boekenfan. Vanaf dat ik jong ben lees ik al boeken, ging als klein meisje met mijn oma of moeder naar de bibliotheek om boeken te lenen. Naast mijn grote hobby boeken ben ik werkzaam bij internetbureau als UI/UX designer / Front-end Developer. Hier ontwerp en bouw ik websites en webshops.

Ik vind boeken lezen ontzettend leuk, wanneer ik een boek lees dan kon ik helemaal tot rust en kan ik erg genieten van een andere wereld.

Waarom blz22?

Het leek me erg leuk om mijn ervaring met boeken te delen met iedereen. Blz staat natuurlijk voor bladzijde en 22 voor het jaar 2022. In dit jaar ben ik gestart met deze blog. Ik heb het zo genoemd omdat er in 2022 onwijs zoveel is gebeurd in positieve en negatieve zin.

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353