Zusje – Sue Assila

Lees hier mijn recensie over het boek zusje. Het boek Zusje van Sue Assila laat je zien dat jongeren met veel problemen kampen. Het is een emotioneel verhaal, wat vanaf het begin tot het einde je aandacht heeft getrokken.

Daan is achttien en erg op zichzelf, ze woont alleen en verwaarloosd zichzelf. Met haar lange onverzorgde haar en kledingstijl denkt iedereen dat ze een jongen is. Als haar broer Tom ineens onverwachts thuis komt, leert ze door hem meer over zichzelf en durft ze ook eindelijk weer de juiste stappen in het leven te zetten. Daarnaast wordt ze door haar broer ook uitgedaagd om weer te gaan boksen.

Het boek Zusje van Sue Assila laat je zien dat jongeren met veel problemen kampen. Het is een emotioneel verhaal, wat vanaf het begin tot het einde je aandacht heeft getrokken. Ik vond het een onwijs goed boek, ben heel benieuwd hoe het verder gaat, dus hopelijk een deel twee!

 

Boek direct bestellen

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353