Zoenoffer (Grant County #2) – Karin Slaughter

Lees hier mijn recensie over het boek Zoenoffer geschreven door Karin Slaughter. Zoenoffer is het tweede boek in de Grant County serie en gaat over Sara Linton.

Nadat de 13 jarige Jenny de 15 jarige Mark onder schot houdt en dreigt hem te vermoorden staat Jeffrey voor een dilemma; Jenny uitschakelen of toezien dat ze bluft.

Ondertussen vind Sara Linton in de damestoilet een pasgeboren dode baby. Niemand lijkt te weten van wie deze baby is.

Dit allemaal is het begin van een verschrikkelijk gruwelijk geheim dat boven water komt. Van wie is de baby? Waarom wilde Jenny, Mark dood hebben?

Weer een heftig spannend boek over de personages Sara Linton en Jeffrey Tolliver. Een zeer gruwelijk verhaal met onderwerp zoals kindermisbruik. De personages worden levensecht neer gezet. Wat net zoals haar vorige boeken weer onwijs goed wordt neergezet. Tot in de detail wordt alles omschreven wat soms schokkend kan zijn, maar wel heel realistisch. Vanaf de eerste bladzijde leef je mee met de personages en de keuzes die zij (moeten) maken.

De boeken in deze serie kunnen los worden gelezen. Echter denk ik dat als je de boeken op volgorde leest je wel veel meer te weten komt over de personages.

boekcover

Titel: Zoenoffer (Grant County #2)
Auteur: Karin Slaughter
Uitgeverij: HarperCollins

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353