Ziel zonder naam – Robin Schalk

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Ziel zonder naam’ geschreven door Robin Schalk. ‘Ziel zonder naam’ is geschreven door Robin Schalk en begint direct met een spannende proloog….

‘Ziel zonder naam’ is geschreven door Robin Schalk en begint direct met een spannende proloog. Het verhaal gaat over een man die zwaargewond in een coma zakt. Behalve een hoop bloed is hij ook zijn geheugen verloren. Wie is hij, wat is er gebeurd?

In een wereld tussen het leven en de dood moet hij zich door het herleven van zijn herinneringen een weg naar buiten zien te vechten. Vele vragen frustreren echter de zoektocht. Wie is die mysterieuze pratende teddybeer, die zijn eigen agenda lijkt te hebben? Waarom worden tijdens deze race tegen de klok liefelijke herinneringen aan zijn vrouw en ouders afgewisseld met gewelddadige beelden van gevechten, inbraak, een politie achtervolging en een gebouw dat in brand staat? Is hij in gevaar of vormt hij een gevaar voor anderen?

De auteur weet de lezer mee te nemen op een mysterieuze reis vol onthullingen en vragen. De teddybeer voegt een fascinerend element van mysterie toe aan het verhaal en houdt de lezer voortdurend in spanning over zijn ware bedoelingen. Ik vind het heel tof hoe de auteur het voor elkaar krijgt de personages zo tot leven te brengen. Het is alsof je zelf in het hoofd van de hoofdpersoon zit, worstelend met zijn identiteit en de onthullingen die zich langzaam ontvouwen.

De schrijfstijl is erg meeslepend en aangenaam, dit zorgde er voor dat ik het boek in één ruk uit wilde lezen.

‘Ziel zonder naam’ heeft mij vanaf de eerste pagina weten te boeien. Als je op zoekt bent naar mysterie en het ontdekken van onbekenden werelden dan is dit boek echt iets voor jou! Aanrader!

Heel erg bedankt dat ik mee mocht doen in de blogtour en bedankt voor het recensie-exemplaar!

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353