Vlucht voor het donker – Deirdre Vinck

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Vlucht voor het donker’ geschreven door Deirdre Vinck. Emma gaat gebukt onder een beschadigd verleden. Ze keert tijdelijk na een jaar stage in Nieuw-Zeeland terug voor het jubileumfeest..

Emma gaat gebukt onder een beschadigd verleden. Ze keert tijdelijk na een jaar stage in Nieuw-Zeeland terug voor het jubileumfeest van haar ouders. In eerste instantie lijkt dit allemaal niet zo moeilijk en stelt het niet zoveel voor. Echter wordt ze toch verrast door een oud verlangen. Ze voelt zich aangetrokken tot Tyler, de beste vriend van haar broer. Ze probeert het te onderdrukken, maar langzaam wordt ze ingehaald door oude demonen. Kan ze hier mee omgaan en kan ze zich blijven focussen op de toekomst?

Dit prachtige en veel belovende boek is geschreven door Deidre Vinck en verteld het verhaal vanuit het perspectief van diverse personages. Vanaf de eerste bladzijde leef je met Emma mee en maak je mee wat ze voelt en wat ze heeft meegemaakt in het verleden. De schrijfster weet de personages erg realistisch en kwetsbaar neer te zetten. Tevens is de schrijfstijl erg prettig, ik kon eigenlijk alleen maar aan een stuk doorlezen en voor je het weet heb je het boek uit.

Het einde verbaasde mij nogal, maar dat wordt vast allemaal duidelijk in het tweede deel. Kan niet wachten om die te gaan lezen! ­čśŐ Echt een aanrader!

boekcover

Titel: Vlucht voor het donker
Auteur: Deirdre Vinck
Uitgeverij: Uitgeverij Ellessy

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353