Vlucht 703 – Chinouk Thijssen

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Vlucht 703’ geschreven door Chinouk Thijssen. Het verhaal gaat over Iris en Timon, ze gaan samen met hun klas naar een Escape Flight, een escape room in een vliegtuig….

Het verhaal gaat over Iris en Timon, ze gaan samen met hun klas naar een Escape Flight, een escape room in een vliegtuig. Hun missie is om binnen twee uur een bom te lokaliseren en onschadelijk te maken. De groep van Iris en Timon gaat aan boord van Vlucht 703 en neemt plaats in hun stoelen, klaar om het spannende spel te beginnen. Echter, tot hun verrassing stijgt het vliegtuig plotseling op. De bom die ze moeten ontmantelen, blijkt helaas echt te zijn. Zullen ze erin slagen om samen te werken, de bom te vinden en te voorkomen dat het vliegtuig neerstort?

Deze spannende en boeiende kluitman novelle is geschreven door Chinouk Thijssen. Ondanks dat het verhaal een beperkte omvang heeft slaagt de auteur er in om de personages op een diepgaande en meeslepende manier te beschrijven. Je vliegt door de pagina’s heen en voor je het weet sta je weer met beide voeten op de grond en is het boek uit. đŸ›«

Het is een boek dat is geschreven voor de jeugd, maar als volwassenen kan je er ook heerlijk van genieten. Chinouk weet als geen ander hoe ze haar doelgroep moet betoveren en boeien. Een echte aanrader voor iedereen!

boekcover

Auteur: Chinouk Thijssen
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. GeĂ¯nteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353