Vleugels van de dood – Beau Charlotte

Lees hier mijn recensie over het boek Vleugels van de dood geschreven door Beau Charlotte. Brynn woont in het dorpje Ebbenheuvel bij haar oom en tante, maar voelt dat ze niet op haar plek zit. Ze vraagt zich altijd af wat er in het oosten van Neferel afspeelt…

Brynn woont in het dorpje Ebbenheuvel bij haar oom en tante, maar voelt dat ze niet op haar plek zit. Ze vraagt zich altijd af wat er in het oosten van Neferel afspeelt. Helaas is het verboden om de grens over te gaan sinds de burgeroorlog 35 jaar geleden. Wanneer de edelman Gilroy haar ten huwelijk vraagt, dwingt haar familie om ja te zeggen, dus dat doet ze dan ook maar. Echter wanneer ze dit pad samen proberen af te wandelen wordt Brynn ontvoert door Szark, diennaar van de rebellenleider. Daar raakt ze verstrikt in alle duistere geheimen en het onbekende gebied.

 

Het boek Vleugels van de dood is geschreven door Beau Charlotte en is een Young Adult fantasie verhaal dat gaat over historie (burgeroorlog) en magie. De schrijfstijl is erg fijn, de personages worden erg gedetailleerd en duidelijk beschreven.

 

In het begin van het boek moest ik even wennen aan het historische gedeelte. Maar toen ik op 1/3 van het boek was heb ik het in één ruk uit gelezen. Echt een heel tof boek en ik ben heel erg benieuwd naar het volgende deel van dit boek.

 

Ik geef het boek 4 sterren ⭐⭐⭐⭐

 

Bestel dit boek direct

boekcover

Auteur: Beau Charlotte

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353