Verras me – Sophie Kinsella

Lees hier mijn recensie over het boek Verras Me van Sophie Kinsella. Sylvie en Dan zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd, ze hebben een tweeling van 5 jaar, een mooi huis en een prima baan….

Sylvie en Dan zijn al 10 jaar gelukkig getrouwd, ze hebben een tweeling van 5 jaar, een mooi huis en een prima baan. Wanneer ze bij de dokter zijn voor een medische keuring zegt hij dat ze met hun gezondheid wel 100 jaar kunnen worden, dus dat betekent nog 68 jaar getrouwd zijn. De paniek slaat ineens toe, dit kan wel eens heel saai gaan worden. Sylvie heeft het idee om elkaar te gaan verrassen, om het huwelijk fris en scherp te houden. Met cadeautjes, etentjes en onverwachte uitstapjes. Heel erg leuk en spannend, maar helaas brengen de verrassingen niet altijd positieve dingen naar boven.

 

Verras me is een boek vol humor geschreven door Sophie Kinsella. Een heerlijk boek om van te genieten met een goede verhaallijn, fijne schrijfstijl en leuke grappige passages met een verrassend einde wat je misschien niet helemaal verwacht.  In tegenstelling tot veel recensies die ik heb gelezen over dit boek vond ik het helemaal niet langdradig of saai. Kon het boek niet meer wegleggen, hij moest gewoon in één keer uitgelezen worden.

 

Dit was het eerst boek wat ik van Sophie Kinsella heb gelezen, maar ben nu echt heel erg benieuwd naar de andere boeken van haar.

 

Beoordeling: 4.0/5.0

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353