Verboden liefde – Fiona Gothfield

“Verboden liefde” is een meeslepend verhaal geschreven door Fiona Gothfield, die je meeneemt op een reis vol passie, mysterie en verlangen. Het verhaal draait om Thomas, een gedreven geneeskundestudent, en professor Lies van Acker, wiens perfecte uiterlijk slechts het topje van de ijsberg lijkt te zijn voor de complexiteit van haar karakter. De auteur slaagt […]

“Verboden liefde” is een meeslepend verhaal geschreven door Fiona Gothfield, die je meeneemt op een reis vol passie, mysterie en verlangen. Het verhaal draait om Thomas, een gedreven geneeskundestudent, en professor Lies van Acker, wiens perfecte uiterlijk slechts het topje van de ijsberg lijkt te zijn voor de complexiteit van haar karakter.

De auteur slaagt erin om de lezer direct in het verhaal te trekken door een onmiddellijke chemie tussen de hoofdpersonages te creëren. De aantrekkingskracht tussen Thomas en Lies is voelbaar vanaf de eerste ontmoeting. De schrijfster weet deze emoties en verlangens op een indringende en oprechte manier over te brengen, waardoor je als lezer echt meeleeft met beide personages.

De schrijfstijl van Fiona Gothfield is meeslepend en sensueel. Ze beschrijft de emoties en de spanning tussen de personages op een manier die de lezer rechtstreeks in hun wereld plaatst. Het verhaal leest zeer vlot weg en je zal merken dat je het eigenlijk niet meer weg wilt leggen totdat je het uitgelezen hebt. Heerlijk om zo even tussendoor te lezen! Echt een aanrader!

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353