Uit het niets – Aline Sax

Lees hier mijn recensie over het boek Uit het niets geschreven door Aline Sax. Elizabeth wordt wakker in een vreemde ruimte op een verlaten vliegveld. Ze herinnert zich helemaal niets meer, zelfs haar eigen naam niet….

Elizabeth wordt wakker in een vreemde ruimte op een verlaten vliegveld. Ze herinnert zich helemaal niets meer, zelfs haar eigen naam niet. De laatste overlevenden hebben zich hier verzameld nadat er twee grote vulkaanuitbarstingen zijn geweest. De aarde is hierdoor koud geworden en buiten zijn alleen nog maar giftige gassen. Maar toch klopt het een en ander niet. Waarom weet men wat er gebeurt is? Als niemand zich iets kan herinneren. Ze gaat op onderzoek uit en krijgt langzaam haar herinneringen weer terug. Maar wil ze dit wel?

Een uniek boek geschreven door Aline Sax. Erg prettige schrijfstijl! Vanaf bladzijde 1 wordt je al meegenomen in het verhaal en dan lees je het ook in één stuk uit.

Ik ga zeker meer boeken van Aline Sax lezen.

 

Bestel het boek direct

boekcover

Auteur: Aline Sax

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353