Tussen twee vuren (Magic Kingdom #1) – Laura Diane

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Tussen twee vuren’ geschreven door Laura Diane. In het jaar 2038, nadat orkaan Andrea het zuiden van Florida heeft verwoest, wordt de achttienjarige Ayla met duizenden anderen opgevangen in een…

In het jaar 2038, nadat orkaan Andrea het zuiden van Florida heeft verwoest, wordt de achttienjarige Ayla met duizenden anderen opgevangen in een van de parken van Walt Disney World: het Magic Kingdom. Wonen in een attractiepark, het klinkt als een sprookje. Tot er voedselschaarste dreigt en de raad van bestuur liegt over de ware oorzaak. Ayla is vastberaden de waarheid te achterhalen.

Tussen twee vuren is het eerste deel in de young adult duologie serie Magic Kingdom geschreven door Laura Diane. Dit boek stond al een tijdje op mijn TBR omdat ik zoveel goede dingen had gelezen hierover.

Wat een ontzettend tof en uniek boek is dit! Heb het boek in één ruk uitgelezen, vanaf begin tot eind las het vlot en fijn weg. De schrijfstijl is erg prettig. Tevens zijn de personages erg realistisch en gedetailleerd neergezet, er zit genoeg diepgang in om deze personages goed te leren kennen. Ze zijn allemaal heel anders maar komen wel goed tot hun recht vind ik.

Alles wordt heel beeldend en realistisch neergezet dat je als lezer gewoon meeleeft in de omgevingen en het idee hebt dat je er bijna zelf rondloopt. Heel tof!

Ik ben heel erg benieuwd naar het volgende deel 😊

boekcover

Auteur: Laura Diane
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353