The Heartstopper Yearbook – Alice Oseman

Lees hier mijn recensie over het boek ‘The Hearstopper Yearbook”. The Heartstopper Yearbook’ is een prachtige geschreven en geïllustreerd boek door Alice Oseman. Dit boek biedt lezers een uniek kijkje achter de schermen van de geliefde Heartstopper-serie…

‘The Heartstopper Yearbook’ is een prachtige geschreven en geïllustreerd boek door Alice Oseman. Dit boek biedt lezers een uniek kijkje achter de schermen van de geliefde Heartstopper-serie en laat de fascinerende totstandkoming zien van de geliefde personages.

Een van de meest bijzonder aspecten van dit boek is de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd en te zien hoe de personages in de loop der jaren vorm hebben gekregen. Met de oorspronkelijke schetsen uit 2014 als startpunt, leidt de auteur ons door het proces van het vormgeven en ontwikkelen van de personages. Op deze manier krijg je als lezer echt een inkijkje in hoeveel werk en creatieve inspanning dit heeft gekost om alles te bedenken en uitwerken.

Daarnaast zijn er boeiende introducties van alle personages, deze zijn gevuld met leuke details, zoals hun favoriete liedje, likes en dislikes. Ook wordt er door de auteur een stukje toegelicht hoe zij dit karakter voor ogen had.

De toevoeging van extra scènes met bijpersonages maakt het nog veel leuker. Dit geeft de lezer de kans om hen beter te leren kennen. Deze extra scènes zijn niet alleen leuk, maar ze helpen ook om de wereld van Heartstopper verder uit te breiden en de lezers meer te betrekken bij de verschillende aspecten van het leven van de personages.

In het kort is ‘The Heartstopper Yearbook’ een geweldige aanvulling op de Heartstopper-serie. Ben je fan van Heartstopper dan is dit echt een aanrader!

boekcover

Auteur: Alice Oseman
Taal: Nederlands

Direct bestellen

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353