Te grazen – Lisette Jonkman

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Te grazen’ geschreven door Lisette Jonkman. Nora ergert zich sinds de brugklas al kapot aan Rens maar ze kan er helaas niet zoveel aan doen. Hij is al vanaf het begin een vast onderdeel van haar vriendengroep….

Nora ergert zich sinds de brugklas al kapot aan Rens maar ze kan er helaas niet zoveel aan doen. Hij is al vanaf het begin een vast onderdeel van haar vriendengroep. Hidde en Marieke, zijn onderdeel van deze vriendengroep en hebben samen een prachtig boerderijtje gekocht. Hoog tijd voor een goed cadeau. Nora weet precies wat voor cadeau er geregeld moet worden; minischaapjes. Helaas moet ze de beestjes ophalen met de persoon waar ze zich het meest aan ergert: Rens. Als er vervolgens nóg een kink in de kabel komt, moeten Nora en Rens noodgedwongen een heel weekend op elkaars lip doorbrengen. Hopelijk gaat dat goed…

‘Te grazen’ is het heerlijke feelgood boek geschreven door Lisette Jonkman. Ik zag dit boek zo vaak voorbij komen op Instagram en op Hebban, ik moest het daarom gewoon lezen! Vanaf de eerste bladzijde kan je dit boek eigenlijk niet meer wegleggen. Wel moet ik zeggen, het verhaal was veels te kort! Ik had graag nog even wat meer willen genieten van de hele toffe vriendengroep, de minischaapjes en het op elkaars lip zitten van Nora en Rens. Echt geweldig grappig soms!

Enige minpuntje is dat wat mij betreft het einde nog iets uitgebreider had gemogen. Het ging allemaal wel heel snel ineens, dat vond ik wel jammer.
Vanaf de eerste bladzijde is de schrijfstijl echt heel erg toegankelijk en vlot. Het verhaal zit boordevol humor en grappige situaties/gebeurtenissen. Ook hele herkenbare.. 🙄  Tuurlijk het is wat voorspelbaar, maar dat geeft niks.

boekcover

Auteur: Lisette Jonkman

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353