Swipe – Patricia Mollenhauer

Lees hier mijn recensie van het boek ‘Swipe’ geschreven door Patricia Mollenhauer. Forensische psycholoog Sarah, schiet haar beste vriendin, Astrid, te hulp, die er via Tinder ijverig op los swiped…

Forensische psycholoog Sarah, schiet haar beste vriendin, Astrid, te hulp, die er via Tinder ijverig op los swiped in haar zoektocht naar een geschikte ‘friend with benefits’. Haar nieuwste verovering is Tom, een gescheiden ‘bon vivant’, die haar aan het lijntje houdt. Dan knapt er iets in Astrid en als Tom dood wordt aangetroffen, hangend aan een monument, wordt ze van moord verdacht. Overtuigd van haar onschuld start Sarah een onderzoek naar de dader.
 
Dit spannende boek is geschreven door Patricia Mollenhauer. Een boek dat erg vlot en fijn is geschreven, vanaf de eerste bladzijde wordt je als lezer meegenomen in het leven van Sarah en Astrid. Ik vond het erg sterk dat het onderwerp Tinder is gebruikt. Dit is natuurlijk heel actueel en men weet natuurlijk dat het ook wat risico’s met zich meebrengt. De vriendinnen Sarah en Astrid vond ik heel erg goed en gedetailleerd beschreven. Wat ik echter een beetje apart vond is dat Astrid, ondanks dat ze in hechtenis zit, nog steeds op zoek gaat naar aandacht en wanneer ze vrij wordt gelaten gaat ze ook gewoon weer op Tinder. Ik zou persoonlijk de schrik van mijn leven hebben gehad en er wel even klaar mee zijn.
 
Ook vond ik het einde wat abrupt, het had van mij wel iets uitgebreider gemogen. Ondanks dat heb ik erg genoten van het verhaal en geef ik het daarom 3.0/3.5 sterren.
boekcover

Auteur: Patricia Mollenhauer

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353