Stewardess Hannah in Barcelona – Petra Kruijt

Lees hier mijn recensie over het boek Stewardess Hannah in Barcelona. Hannah is stewardess en verheugd zich op haar vlucht naar Barcelona, waar ze in de stad even lekker een paar uurtjes kan shoppen.

Hannah is stewardess en verheugd zich op haar vlucht naar Barcelona, waar ze in de stad even lekker een paar uurtjes kan shoppen. Helaas hoort ze op Schiphol voor het vertrek, dat ze te weinig tijd heeft om echt de stad in te gaan en dat ze op het vliegveld in Barcelona moet blijven. Samen met haar collega en mentor Miranda brengt ze de tijd tussen de heen- en terugvlucht door. Samen gaan zo shoppen en leren ze elkaar beter kennen. Miranda blijkt toch niet zo streng en gemeen als Hannah eerst dacht.

 

Het boek Stewardess Hannah in Barcelona is geschreven door Petra Kruijt en is onderdeel van de liefde in de lucht serie. Dit boek heeft een fijne schrijfstijl en is van begin tot eind boeiend. Een erg kort verhaal (53 pagina’s) maar zeker de moeite waard om zo tussendoor te lezen.

 

Bestel dit boek direct

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353