Smoorverliefd (Studio Holland #2) – Yvonne van den Nieuwenhuizen

Lees hier mijn recensie over het verhaal ‘Smoorverlierfd’ geschreven door Yvonne van den Nieuwenhuizen. Na haar deelname aan het tv programma Kalverliefde lijkt de rust voor Floor wedergekeerd. Ze werkt weer in de bakkerij en is zoveel mogelijk samen met haar kersverse..

Na haar deelname aan het tv programma Kalverliefde lijkt de rust voor Floor wedergekeerd. Ze werkt weer in de bakkerij en is zoveel mogelijk samen met haar kersverse liefde Jacob.

Helaas is dit toch minder dan ze had gehoopt. Wanneer tv-kok Aldo haar vraagt of ze aan een nieuw programma wilt meewerken als sidekick lijkt het al haar problemen op te lossen.

Maar na haar start bij Studio Holland krijgt alles al gauw een andere wending wanneer Jacob een droomklus in het buitenland krijgt. Ze twijfelt of ze de juiste keuze heeft gemaakt als ook niet iedereen haar even hartelijk verwelkomt.

‘Smoorverliefd’ is het tweede deel in de heerlijke feelgood serie Studio Holland geschreven door Yvonne van den Nieuwenhuizen. Een origineel verhaal waar je vanaf de eerste bladzijde helemaal in kan opgaan, waarin je af en toe moet lachen en waar je ook helemaal mee kan leven met de omgeving en de leuke personages.

Wederom weer een vlot en fijn geschreven verhaal dat perfect aansluit bij het eerst deel. Heel erg tof dat je als lezer nog meer te weten komt over de (hoofd)personages. Ze zijn stuk voor stuk heel erg tof en gedetailleerd neergezet. Geweldig om te lezen hoe Floor met bepaalde gebeurtenissen om gaat. Dat was in het eerste boek al geniaal maar hier ook absoluut. Ik vind het tof dat we ook meer over Aldo lezen. Leuke man is dat!

Echt super om ook in de relatie met Jacob mee te gaan, hoe dat verliep en hoe dat zich ontplooide. Kan niet wachten om het derde deel te gaan lezen!

Kortom een heerlijk uniek feelgood verhaal dat perfect aansluit bij het eerste deel, waarin je als lezer af en toe moet lachen maar ook heerlijk mee kunt genieten van de personages. Echt een aanrader!

boekcover

Titel: Smoorverliefd
Auteur: Yvonne van den Nieuwenhuizen
Uitgeverij: HarperFirst
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353