Singlereis – Inge van Prooijen

Lees hier mijn recensie van het boek ‘Singlereis’ geschreven door Inge van Prooijen. Coco heeft een groepsreis naar Zuid-Afrika geboekt. Niet zomaar een reis: een singlereis….

Coco heeft een groepsreis naar Zuid-Afrika geboekt. Niet zomaar een reis: een singlereis. Tot aan vertrek krijgen haar vriendinnen een koppelverbod, en dat is hard nodig, want Lena en Sophie (beiden gesetteld) doen er alles aan om ook Coco aan de man te krijgen. Regelmatig wordt ze door hen in de val gelokt: zo belandt ze ineens op een speeddateavond en wordt er zelfs onder haar naam geswiped op tinder. Coco is er he-le-maal klaar mee! Ze hoopt op een fijne vakantie, en wie weet houdt ze er wel goede vrienden aan over.
 
‘Singlereis’ is het heerlijke feelgood verhaal geschreven door Inge van Prooijen. Vanaf het begin wordt je mee genomen in het verhaal en leer je de leuke personages erg goed kennen. Ze worden heel gedetailleerd beschreven en zijn goed uitgewerkt. De schrijfstijl is erg prettig en vlot, heb het boek aan een stuk uitgelezen. Tevens bevat het verhaal de nodige humor en dat maakt dat je het hele verhaal eigenlijk leest met een grote glimlach op je gezicht.
 
Ik vond dat het boek persoonlijk nog wel wat langer mocht. Dan had ik nog nét iets meer en langer kunnen genieten van de heerlijke vakantie sfeer en het reizen. 😊
 
Voor mij de eerste keer dat ik een boek lees van deze schrijfster, maar ik ben echt heel erg benieuwd naar de rest van haar boeken!
boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353