Shame on you – Margje Woodrow

Lees hier mijn recensie over het boek Shame on You geschreven door Margje Woodrow. Indy, Sharon, Jayden, Daan en Marlon vormen samen een vriendengroep. Stiekem kruipen ze onder het hekwerk van een vakantiepark door…

Indy, Sharon, Jayden, Daan en Marlon vormen samen een vriendengroep. Stiekem kruipen ze onder het hekwerk van een vakantiepark door en weten een vakantiehuisje te bemachtigen door in te breken. Maar al snel verandert hun weekendje weg in een nachtmerrie en gaat er van alles mis. Ze worden in de gaten gehouden door iemand en het lijkt er op dat deze persoon uit is op wraak. De persoon heeft maar één doel; niemand zal ontsnappen, iedereen moet boeten.

Shame on You is een boek geschreven door Margje Woodrow. Het boek is vanaf de eerste bladzijde spannend, als lezer word je meegenomen in het verhaal en het leven van de tieners. Het verhaal wordt door de ogen van Indy, Jayden en de dader verteld. Door het boek heen worden delen vanuit het perspectief van de dader geschreven met daarbij een QR-code, als je deze scant dan krijg je een fragment te zien. Naarmate het verhaal vordert leer je de hoofdpersonen steeds beter kennen en worden ook de onderlingen relaties en vriendschappen duidelijker.

Het boek vind ik persoonlijk wat aan de dunne kant en ik denk dat het eind nog wat uitgebreider had gemogen. In de laatste hoofdstukken ging alles wel heel snel. Ik vond het wel heel tof dat de lezer in spanning wordt gehouden wat betreft de identiteit van de dader. Bij elk hoofdstuk twijfel je wie het nou kan zijn en dan denk je het te weten en dan verandert het toch weer in het hoofdstuk daar op. Zo gaat het door tot in bijna het laatste hoofdstuk!

Een spannend boek om te lezen en zeker een aanrader!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353