Scones & spotlights – Susan Muskee

Lees hier mijn recensie van het boek Scones & Spotlights geschreven door Susan Muskee. Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen…

Cleo’s leven gaat z’n gangetje. Daar is dan ook alles mee gezegd. Ze werkt, organiseert etentjes met haar vriendinnen Kim, Sophie en Abigail, pakt zo nu en dan een yogaklasje mee en o ja, is tot over haar oren verliefd op Sjoerd, de jongen die tijdens die lessen altijd op een matje schuin voor haar zit maar waarschijnlijk niet eens weet hoe ze heet.

Haar droom om ooit muzikant te worden heeft Cleo aan de wilgen gehangen sinds ze werd afgewezen voor het conservatorium. Totdat Sophie een video van haar op een karaokeavond online zet en Cleo volledig viral gaat. Ze wordt gescout voor een talentenjacht en het lijkt de kickstart van haar carrière. Dit is de big break waar ze zo op hoopte, maar waarom voelt het dan niet zo?

Scones & Spotlights is het eerste boek in de serie Liefde, natuurlijk en is geschreven door Susan Muskee. In dit boek leer je Cleo kennen, een lieve maar wel soms een ietwat onhandige meid met heel veel talent. Door de prettige schrijfstijl en de korte hoofdstukken vloog ik door het boek heen. Af en toe was het boek wel wat voorspelbaar, maar vond het wel heel leuk om te lezen en moest af en toe lachen om sommige delen. Daarnaast vond ik het erg bijzonder om te lezen hoe iemand het ervaart om de spotlights te staan. Het laat zien dat het niet altijd even leuk is en dat maakt het wel weer realistisch. Ik ben erg benieuwd naar de volgende delen. Dus binnenkort ga ik die ook lezen.

Echt een aanrader!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353