Schaamteloos verleid – Anne Marie Winston

Lees hier mijn recensie over schaamteloos verleid. Lindy is bibliothecaresse in de bibliotheek in Bell Gap. Ze heeft er genoeg van om het braafste meisje van het dorp te zijn.

Lindy is bibliothecaresse in de bibliotheek in Bell Gap. Ze heeft er genoeg van om het braafste meisje van het dorp te zijn. Op een dag komt bad boy Ethan langs voor de reünie van de middelbare school, Ethan was haar beste vriend van vroeger en haar destijds buurjongen. Na tien jaar elkaar niet meer gesproken te hebben blijkt er toch iets meer te zijn dan alleen maar een vriendschap.

 

Een leuk kort verhaal wat lekker weg leest, heb het boek in één sessie uitgelezen. Het boek is geschreven door Anne Marie Winston. Ik had nog niet eerder iets gelezen van deze auteur, maar ik ga zeker meer lezen van haar.

 

Gratis boek downloaden

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353