Scarlet – Marissa Meyer

De 16-jarige Cinder zit nog steeds in de problemen en probeert nu te ontsnappen uit de gevangenis. Kan Cinder ontsnappen? Wat zal Queen Levana doen als ze dat doet? Scarlet is op zoek naar haar verdwenen oma, tijdens haar zoektocht ontdekt ze veel van haar oma’s geheimen. Maar dan ontmoet ze de griezelige Wolf. Hij […]

De 16-jarige Cinder zit nog steeds in de problemen en probeert nu te ontsnappen uit de gevangenis. Kan Cinder ontsnappen? Wat zal Queen Levana doen als ze dat doet?
Scarlet is op zoek naar haar verdwenen oma, tijdens haar zoektocht ontdekt ze veel van haar oma’s geheimen. Maar dan ontmoet ze de griezelige Wolf. Hij heeft een vaag en duister verleden, maar ondanks dat voelt Scarlet zich toch aangetrokken tot hem.

Dit was een fantastische opvolger van Cinder, ik heb het boek in 1 dag uitgelezen.De manier waarop het klassieke sprookje werd vermengd met de sci-fi elementen, vond ik echt geweldig. Het is ook erg bijzonder om te zien hoe de twee personages naar elkaar toe groeien en uit eindelijk de samenkomst van Cinder en Scarlet.
Soms vond ik Scarlet een beetje naïef over de mogelijkheid om haar oma te redden en soms was ze een beetje irritant en zeurderig, maar was een bijzonder en interessant karakter. In dit boek was ook meer de liefde aanwezig, meer dan het eerste boek.
Ondanks dat dit boek Scarlet heet, blijft mijn favoriete personage/karakter toch echt Cinder. Zij is perfect en geweldig.

Dit boek heb ik beoordeeld met 4 van de 5 sterren.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Ge├»nteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353