Punk 57 – Penelope Douglas

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Punk 57’ geschreven door Penelope Douglas. Misha en Ryen leken voor elkaar gemaakt, totdat ze elkaar ontmoetten….

Misha en Ryen leken voor elkaar gemaakt, totdat ze elkaar ontmoetten.

In groep zeven werden ze aan elkaar gekoppeld als penvrienden. Dit hoefde eigenlijk maar voor een jaartje, echter konden ze niet stoppen met elkaar schrijven. Ze waren het al heel snel oneens over van alles. De beste telefoon, de lekkerste pizza, de beste rapper. En dat al zeven jaar lang. Er waren drie regels; Geen social media, geen telefoonnummers en geen foto’s.

Totdat Misha ineens stopt met schrijven en al drie maanden niets meer van hem laat horen.

Ik zag dit boek zo vaak voorbij komen op Tiktok en Instagram dat ik het gewoon moest lezen! Begreep dat de meningen over dit boek nogal verschillend waren en dat maakte mij ook nieuwsgierig naar dit boek. Vanaf de eerste bladzijde wordt je als lezer meegenomen in het leven van Misha en Ryen. De schrijfstijl is erg prettig en het leest erg fijn weg. De eerste helft van het boek dacht ik steeds is dit de hype waard? Maar naarmate ik verder las, kwamen er toch nog een aantal verrassende plottwisten. De personages zijn erg leuk en gedetailleerd uitgewerkt. In het begin moest ik erg wennen aan Ryen, maar later in het verhaal leer je haar veel beter en op een leukere manier kennen. De personages maken een mooie groei door. Een erg uniek en aantrekkelijk verhaal om te lezen en ik denk dat het echt een kwestie is van you’ll either love it or hate it!

boekcover

Auteur: Penelope Douglas

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353