Op zoek naar Matteo – Janine D’Augusta-Merema

‘Op zoek naar Matteo’ is een heerlijk en meeslepend boek, geschreven door Janine D’Augusta-Merema, dat het eerste deel vormt in de Weg van Italië serie. Het verhaal neemt je mee in het leven van Naomi, een vrouw die online in contact komt met de charmante Matteo. Terwijl ze zich in eerste instantie verstrikt in haar […]

‘Op zoek naar Matteo’ is een heerlijk en meeslepend boek, geschreven door Janine D’Augusta-Merema, dat het eerste deel vormt in de Weg van Italië serie. Het verhaal neemt je mee in het leven van Naomi, een vrouw die online in contact komt met de charmante Matteo. Terwijl ze zich in eerste instantie verstrikt in haar eigen problemen op het werk, ontvouwt zich een boeiende reis van persoonlijke groei en avontuur.

De personages zijn erg goed uitgewerkt, je leer ze goed kennen en hun ontmoeting en avonturen voelen heel herkenbaar aan. Hedendaagse onderwerpen worden besproken in het boek, dit zorgt er voor dat het verhaal erg realistisch aan voelt.

De Italiaanse sfeer die de auteur weet te creëren is ronduit betoverend. Je wordt ondergedompeld in de prachtige straten van Milaan en Salerno, met gedetailleerde beschrijvingen die je het gevoel geven dat je er zelf bent. De cultuur, het eten en de mensen worden op zo’n levendige manier beschreven dat je bijna kunt ruiken en proeven wat de personages ervaren.

Het verhaal zelf is boeiend en leest erg vlot weg door de fijne en toegankelijke schrijfstijl. De vraag of Matteo wel echt is wie hij lijkt en waarom Naomi naar Salerno wordt gestuurd, houdt je op het puntje van je stoel. Het is niet zomaar een romantisch avontuur; het is een avontuur vol mysterie en groei.

‘Op zoek naar Matteo’ is een must-read voor iedereen die houdt van meeslepende verhalen, prachtige locaties en boeiende personages. Het boek leest als een trein, en je zult je al snel uitkijken naar het tweede deel in de Weg van Italië serie. Het is een boek dat je niet snel zult vergeten en dat je met een gelukzalige glimlach op je gezicht achterlaat.

Bedankt voor het recensie-exemplaar! @janine.citiesnstories 🥰🥰

boekcover

Auteur: Janine D'Augusta-Merema
Taal: Nederlands

Koop direct

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via [email protected] of via 06 20066353