Niet mijn droom – Eva Nagelkerke

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Niet mijn droom’ geschreven door Eva Nagelkerke. Na twee jaar voorbereiding is het dan eindelijk zo ver! Kim en Rutger gaan hun droom waar maken. Iets waar vele anderen alleen maar van kunnen dromen…

Na twee jaar voorbereiding is het dan eindelijk zo ver! Kim en Rutger gaan hun droom waar maken. Iets waar vele anderen alleen maar van kunnen dromen; ze gaan samen met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen maar genieten van de zon, de zee en de zuidenwind. Het is weken lang 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen en dit zorgt al snel voor een hoop spanningen binnen het gezin. Dan slaat tijdens een nacht op zee het noodlot toe en is ruzie maken geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig om te overleven.

Dit heftige en spannende verhaal is geschreven door Eva Nagelkerke. Het verhaal beginnend met een spannende proloog en smaakt direct naar meer. De hoofdstukken worden vanuit twee personages verteld; Kim en Rosalie. De verhaallijnen gaan over twee totaal verschillende dingen maar ze komen wel uiteindelijk weer samen in het einde. Ik vond de hoofdpersonages erg goed en gedetailleerd beschreven, ook de omgeving is er goed neergezet. Als lezer zeil je echt mee met ze.

De schrijfstijl vond ik heel erg prettig, het las heel erg vlot weg. De hoofdstukken hebben de perfecte lengte en het is heel toegankelijk geschreven. Het verhaal vond ik heel af en toe wel wat voorspelbaar, maar ik vond het wel een heel uniek verhaal. Een verhaal dat zich eigenlijk alleen maar op de boot afspeelt.

Dit is het eerste boek wat ik van Eva lees en het is mij erg goed bevallen. Ben heel erg benieuwd naar haar andere boeken!

boekcover

Titel: Niet mijn droom
Auteur: Eva Nagelkerke
Uitgeverij: De crime compagnie

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353