Niemand mag met kerst alleen zijn – Marloes Berghege

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Niemand mag met kerst alleen zijn’ geschreven door Marloes Berghege. Erg leuk en vlot kerstverhaal! Vanaf de eerste bladzijde is de schrijfstijl erg vlot en maak je direct kennis met de heerlijke kerstsferen.

Erg leuk en vlot kerstverhaal! Vanaf de eerste bladzijde is de schrijfstijl erg vlot en maak je direct kennis met de heerlijke kerstsferen.

Het verhaal wordt vanuit Josien verteld, ze wordt voor kerst aan de kant gezet door haar vriend Peter. Ze waren al samen sinds de middelbare school en dat is inmiddels al 15 jaar geleden. Hij weet niet goed wat hij wil en stelt daarom een break voor. Josien zit hier echter niet op te wachten en gooit hem het huis uit. Waarop hij lacherig reageert dat ze toch niet alleen kan zijn. Josien is woedend en besluit dat ze kerst een jaar gaat overslaan. Toch blijkt dit moeilijker dan gedacht. Zeker omdat iedereen haar een hart onder de riem wil steken. Want niemand mag met kerst alleen zijn!

boekcover

Titel: Niemand mag met kerst alleen zijn
Auteur: Marloes Berghege
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353