Mr. Plezier – Vi Keeland

Lees hier mijn recensie over het boek ‘MR. Plezier’ geschreven door Vi Keeland & Penelope Ward. Lola is met haar vriendinnen op vakantie. Ze krijgt van hen op haar dak dat ze veel te hard werkt en te weinig plezier maakt…

Lola is met haar vriendinnen op vakantie. Ze krijgt van hen op haar dak dat ze veel te hard werkt en te weinig plezier maakt, en ze zeggen dat Lola wat spontaner zou moeten zijn. Wanneer Lola vervolgens in een café een telefoonnummer op de muur geschreven ziet, met eronder de woorden ‘zin in een pleziertje?’, besluit ze eens iets totaal onverwachts te doen. Ze belt het nummer op. Een man met een wel heel aantrekkelijke stem neemt op, en ze raken in gesprek. Maar wie is deze Mr Plezier eigenlijk echt?

Mr. Plezier is een heerlijk zomers feelgood verhaal geschreven door Vi Keeland en Penelope Ward. Een leuk en vlot verhaal met grappige en ongemakkelijk situaties om even tussen door te lezen of te luisteren. Af en toe was alles wel een beetje voorspelbaar en ik vond het vrij duidelijk wie die Mr. Plezier nou echt is. De hoofdstukken worden geschreven vanuit het perspectief van Lola, vanaf het begin van het boek zie je hoe ze worstelt met een aantal dingen en leef je erg met haar mee.
Persoonlijk vond ik het verhaal wat aan de korte kant en vond sommige gebeurtenissen wel heel snel gaan. Daarom geef ik het boek 3 sterren. Al met al heb ik wel genoten van het boek.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353