Moordgeheim – Natasza Tardio

Lees hier mijn recensie over het boek Moordgeheim van Natasza Tardio. Cloë duikt voor een schoolopdracht het verleden in van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond….

Cloë duikt voor een schoolopdracht het verleden in van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond. Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Ze is vastbesloten om haar opdracht tot een goed einde te brengen, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld en wie is de persoon die Cloë probeert tegen te werken?

Moordgeheim is een spannende Kluitman novelle geschreven door Natasza Tardio. Dit is het eerste boek wat ik van deze schrijfster heb gelezen en het is mij zeker niet tegen gevallen. Doordat het een kort verhaal is met korte hoofdstukken en een prettige schrijfstijl vlieg je er door heen. Als lezer leer je goed de personages kennen en leeft erg met ze mee. Sommige delen waren wel wat onrealistisch neergezet vond ik persoonlijk. Bijvoorbeeld wanneer Cloë iets ontdekt en ze bedenkt dat ze hulp moet gaan halen, doet ze dat niet, met grote gevolgen. Ondanks dat het boek een goed einde had en het een en ander in het nawoord nog toegelicht wordt, blijf ik als lezer toch zitten met een aantal vragen. Het einde had wat mij betreft iets uitgebreider gemogen, denk dat dat het verhaal nog beter had gemaakt. Ik geef het daarom 3 sterren.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353