Mimosa’s, mocktails en mirakels – Isa Moora

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Mimosa’s, mocktails en mirakles’ geschreven door Isa Moora. Nicky wil op eigen benen staan. Ze zit op kamers in Gent, heeft de leukste huisgenoten en droomt van een jaar vol vrijheid. Alleen heeft ze enkele problemen: ze is gestopt…

Nicky wil op eigen benen staan. Ze zit op kamers in Gent, heeft de leukste huisgenoten en droomt van een jaar vol vrijheid. Alleen heeft ze enkele problemen: ze is gestopt met haar studie en haar bankrekening is bijna leeg. Ook in haar liefdesleven mag wat actie komen. Als ze heel eerlijk is, kan ze een klein mirakel gebruiken.
 
Gelukkig heeft ze haar vriendinnen Britt en Lexia die haar aandacht afleiden. En dan zijn er ook nog de legendarische cocktailavondjes in het studentenhuis. Krijgt ze het zorgeloze jaar waar ze op hoopt of loopt het toch allemaal anders?
 
Het heerlijke zomerse feelgood boek ‘Mimosa’s, mocktails en mirakles’ is geschreven door Isa Moora. Een leuk vlot verhaal met korte hoofdstukken. Heerlijk om tussen door even te lezen. Ik had zelfs nog niets van deze schrijfster gelezen, maar het is mij heel goed bevallen. De schrijfstijl vond ik erg prettig en vlot en dit zorgde er ook voor dat ik het boek binnen no-time uit had. Persoonlijk miste ik bij bepaalde onderdelen van diepgang en ik denk dat de personages ook wat uitgebreider beschreven hadden gemogen. Zodat je (nog) meer met ze mee kunt leven en je helemaal kan verplaatsen in hun situatie. Al met al heb ik wel echt genoten van het boek en geef ik het daarom drie sterren.
 
boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353