Met liefde bezorgd – Kaat de Kock

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Met liefde bezorgd’ geschreven door Kaat de Kock. Gloria is eigenlijk opgeleid als kok maar neemt op het moment genoegen met haar baantje als afwasser in een restaurant….

Gloria is eigenlijk opgeleid als kok maar neemt op het moment genoegen met haar baantje als afwasser in een restaurant. Ze wil niets liever dan het restaurant waar ze werkt redden van de ondergang, omdat ze er altijd met haar pas overleden oma ging eten. Helaas neemt haar baas haar ideeën niet serieus. Als ze op een dag dan ook nog onterecht ontslagen wordt, besluit ze voor een andere droom te gaan: zélf koken en lunches leveren aan kantoren in de buurt. Maar slaagt ze erin om genoeg klanten aan te trekken? Leert ze ooit rijden met die onhandige bakfiets? En gaat de liefde van de man écht door de maag?

‘Met liefde bezorgd’ is het heerlijk feelgood verhaal geschreven door Kaat de Kock. Dit boek had ik al een tijdje op mijn TBR staan en dacht laatst ach waarom lees ik deze niet even tussendoor. In één woord; geweldig! De auteur weet in zo weinig woorden zo’n goed verhaal neer te zetten. De personages zijn stuk voor stuk erg leuk en uniek neergezet. Er zit genoeg diepgang in het verhaal om ze goed te leren kennen.

De schrijfstijl is erg vlot en toegankelijk, vanaf de eerste bladzijde leef je gelijk mee met Gloria. De plottwist in het verhaal zag ik echt totaal niet aankomen, hierdoor vond ik het verhaal en het einde echt heel goed en verrassend.

Ik heb echt genoten van het verhaal en had eigenlijk nog wel veel meer willen lezen over Gloria 😊

boekcover

Auteur: Kaat de Kock
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353