Liefde zonder Oordeel (Zorgen voor de liefde #2) – Anne May

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Liefde zonder Oordeel’ geschreven door Anne May. “Liefde zonder oordeel” is een prachtige boek geschreven door Anne May en is het tweede deel in de serie. Het verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol verrassingen en liefde…

“Liefde zonder oordeel” is een prachtig boek geschreven door Anne May en is het tweede deel in de serie. Het verhaal neemt je mee op een emotionele reis vol verrassingen en liefde.

Het verhaal draait om Miriam, die vier jaar geleden alles achter zich liet, overtuigd van haar verstandige keuze. Maar al snel begint ze te beseffen dat ze in een andere vorm van gevangenis terecht is gekomen, ondanks de open deuren. Haar verloofde wil dat ze zich bezighoudt met het huishouden en hun bruiloft, maar Miriam vindt afleiding in vrijwilligerswerk in een verzorgingshuis. Hier begint het verhaal pas echt interessant te worden.

Miriam wordt gekoppeld aan Gideon, een jongeman die na een ernstig ongeluk niet kan praten of bewegen. Het is hartverwarmend om te zien hoe hun band zich ontwikkelt en hoe Miriam tot Gideon doordringt, ondanks zijn moeilijkheden. De manier waarop de auteur deze relatie beschrijft, is ronduit ontroerend.

Het verhaal wordt verteld vanuit zowel Gideon als Miriam, waardoor je dieper in hun gedachten en gevoelens kunt kijken. Wanneer Miriam Gideon’s geheim ontdekt, leidt dit tot een aangrijpende confrontatie die je op het puntje van je stoel houdt.

Anne May heeft met “Liefde zonder oordeel” een prachtig verhaal geschreven over onverwachte liefde en het vermogen om een gebroken hart te helen. Het is een absolute aanrader voor lezers die houden van emotionele romans met boeiende personages en een boodschap van hoop en begrip.

Bedankt dat ik mee mocht doen aan deze blogtour! ­čą░

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353