Later als ik vliegen kan – Adriaan Volk

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Later als ik vliegen kan’ geschreven door Adriaan Volk. Bram groeit op in een klein christelijk dorpje. Wanneer hij er achter komt dat hij op jongens valt, ontwikkelt hij een paniekstoornis.

Bram groeit op in een klein christelijk dorpje. Wanneer hij er achter komt dat hij op jongens valt, ontwikkelt hij een paniekstoornis. Langzaam neemt de angst zijn leven over, waardoor hij een dramatische beslissing neemt. Zijn laatste redding is het intensieve groepstherapieprogramma op Ameland. Maar wat gebeurt er als er zes compleet verschillende jongeren bij elkaar zet en over hun problemen laat praten?

Het boek ‘Later als ik vliegen kan’ is een prachtig en kwetsbaar verhaal geschreven door Adriaan Volk. Vanaf het begin neemt het je mee in de gevoelens en gedachtes van Bram. Het laat zien hoe hij worstelt met het accepteren van zijn seksuele geaardheid. Het verhaal is erg fijn en duidelijk geschreven en laat niets van het proces achter wegen. De hoofdstukken worden geschreven vanuit Bram. Om het hoofdstuk lees je een stukje wat er vroeger is gebeurd in zijn leven. De personages zijn erg goed uitgewerkt en hebben ondanks dat ze allemaal heel verschillend zijn, allemaal een leuke uitstraling.

Het was echt een prachtig en uniek verhaal, echt de moeite waard om te lezen!

boekcover

Auteur: Adriaan Volk

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353