Kalverliefde (Studio Holland #1) – Yvonne van den Nieuwenhuizen

Lees hier mijn recensie over het boek ‘kalverliefde’ geschreven door Yvonne van den Nieuwenhuizen. Floor haar rustige leventje wordt plots overhoopgegooid. Haar beste vriendin Lis heeft haar opgegeven voor een nieuw datingprogramma Kalverliefde. Ze grijpt de kans met beide handen aan…

Floor haar rustige leventje wordt plots overhoopgegooid. Haar beste vriendin Lis heeft haar opgegeven voor een nieuw datingprogramma Kalverliefde. Ze grijpt de kans met beide handen aan in een poging haar (liefdes)leven een complete nieuwe wending te geven. Als de dochter van een boer zou ze zich moeten kunnen redden tussen alle dieren en dates – toch?

‘Kalverliefde’ is het eerste boek in de feelgood serie Studio Holland geschreven door Yvonne van den Nieuwenhuizen. Voor dat ik begon met lezen had ik dit boek al zo vaak voorbij zien komen en het stond ook al een tijdje op mijn lijstje om te lezen. Ben blij dat ik hem heb gelezen!

Kalverliefde is een heerlijk fijn geschreven verhaal dat heel vlot wegleest. De auteur weet van begin tot eind je aandacht vast te houden en het is geen moment saai.

Heel erg leuk om te lezen hoe Floor de stoute schoenen aantrekt en op zoek gaat naar de liefde in een tv programma. Vind het een heel origineel verhaal, dat boordevol humor zit. Floor is een erg leuke en gezellige meid die af en toe wat onhandig is, maar hierdoor wel in grappige situaties verzeild raakt. De rest van de personages vind ik ook erg gezellig en leuk neergezet. Bijvoorbeeld Lis, de beste vriendin van Floor, maar ook Toby waar ze samen mee werkt in de bakkerij.

Kortom, een heerlijk feelgood verhaal dat vol met humor zit, leuke gedetailleerde personages en een origineel verhaal. Echt een aanrader!!

boekcover

Titel: Kalverliefde
Auteur: Yvonne van den Nieuwenhuizen
Uitgeverij: HarperFirst
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353