Je moest eens weten – Gillian King

Lees hier mijn recensie over het boek Je moest eens weten. De 30 jarige Billy woont in Amsterdam, ze heeft nog geen huisje, boompje of beestje. Ze geniet er van om vrijgezel te zijn, op kamers te wonen en veel te gaan stappen.

De 30 jarige Billy woont in Amsterdam, ze heeft nog geen huisje, boompje of beestje. Ze geniet er van om vrijgezel te zijn, op kamers te wonen en veel te gaan stappen. Ze noemt het zelf wel het flierefluitersyndroom. Billy werkt bij een PR bureau waar haar baas Matthew nogal kortaf en niet echt vriendelijk is tegen haar of haar collega’s.  Tijdens een werktrip, doet ze iets wat alles op de kop zet, verwarrende gevoelens opwerkt. Gevoelens voor haar baas, Matthew. Na een nacht samen weet ze het zeker, ze is verliefd op haar baas. Ze zou graag samen met hem wat willen opbouwen, echter doet Matthew geheimzinnig over zijn verleden en over Carmen, zijn ex-vrouw die in Andalusië woont, en waar hij geregeld contact mee heeft. Dit laat Billy niet uit het veld slaan, Matthew heeft dit door, maar is dit genoeg om er voor te zorgen dat hij zich gaat openstellen voor Billy? Zodat zij een onderdeel kan worden in zijn leven.

 

Dit lees je allemaal in het prachtige boek Je moest eens weten van Gillian King. Wat een geweldig verhaal, het is emotioneel, grappig en bijzonder. Het is een meeslepend verhaal, met geweldige uitgewerkte personages. De gevoelens van de personages voelen levensecht aan.

 

Dit boek is een echte aanrader voor iedereen!

 

Bestel dit boek direct

boekcover

Auteur: Gillian King

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353