Ik pleit voor jou! – Marijke Vos

Lees hier mijn recensie over het boek Ik pleit voor jou! Janna is een jonge advocate, tijdens een vrijdagmiddagborrel met haar favoriete collega Petra laat zich helemaal gaan.

Janna is een jonge advocate, tijdens een vrijdagmiddagborrel met haar favoriete collega Petra laat zich helemaal gaan. Na deze avond is ze stomdronken op een bankje beland, als een man haar aanspreekt gooit ze haar maaginhoud over zijn unieke dure gaatjes schoenen heen. Iets waarvoor ze zich vreselijk schaamt, ondanks dat zorgt deze man er wel voor dat ze goed thuiskomt. De volgende ochtend wordt ze wakker en kan ze zich bijna niets meer herinneren van de vorige avond, alleen wat vage flarden. Op haar werk moet ze zicht voorbereiden voor een grote rechtzaak, twee bekende Nederlanders willen gaan scheiden. Haar cliënte,  Chelsea Valentino, wil haar toekomstige ex-man financieel helemaal met de grond gelijk maken. Hij heeft haar meerdere keren bedrogen en wil daarom het proces zo snel mogelijk achter de rug hebben. Tijdens het kennismakingsgesprek met de advocaat van de tegenpartij komt Janna erachter dat ze hem ergens van kent. Nadat hij een opmerking heeft gemaakt of ze goed thuis was gekomen, wist ze het zeker. Het was de man met de gaatjes schoenen. Dit maakt de zaak er niet gemakkelijker op, er zijn veel obstakels en de gevoelens moeten misschien even opzij gezet worden, tot na de uitspraak van de rechter.

 

Dit is het boek Ik pleit voor jou! geschreven door Marijke Vos. Een heerlijk boek om te lezen met een prachtig verhaal en grappige scenes. De schrijfstijl is erg prettig en fijn. Het einde is misschien wat voorspelbaar, maar je wordt wel op weg naar het einde in spanning gehouden met wat nieuwe gebeurtenissen. Ik was al bekend met de boeken van Marijke Vos, ik heb de Weddingplanner serie gelezen, die waren ook erg leuk. Dus ik ben heel benieuwd naar meer boeken van Marijke Vos.

 

Dit boek is zeker een aanrader voor lezers die houden van feelgood!

 

Bestel dit boek direct

boekcover

Auteur: Marijke Vos

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353