Iets nieuws onder de zon (De duinen van Westzand #1) – Marieke Douwes

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Iets nieuws onder de zon’ geschreven door Marieke Douwes. De vijfentwintig jarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan…

De vijfentwintig jarige Daphne zit in een dip. Na het overlijden van haar vader is haar sociale leven niet-bestaand en van haar baan bij het makelaarskantoor wordt ze ook al niet gelukkig. De oplossing? Een paar maanden Westzand. Rina, de flamboyante vriendin van de familie, heeft hulp nodig in haar winkel in het pittoreske kustdorpje. Daphne grijpt deze kans om er even tussenuit te gaan met beide handen aan.

Het duurt niet lang of Daphne is volledig ingeburgerd. Maar Westzand heeft meer te bieden dan zon, zee en koppige zwerfgeitjes: de charmante kunstenaar Fernando brengt haar danig in de war. Terwijl de weken maanden worden en haar terugkeer naar huis steeds dichterbij komt, zal Daphne moeten besluiten: waar is haar thuis?

Dit is het heerlijke eerste deel in de feelgood serie de Duinen van Westzand geschreven door Marieke Douwes. Vanaf de eerste bladzijde heb ik genoten van het verhaal en van de personages. Daphne is echt een leuke meid en als lezer kan je je goed verplaatsen in haar. De schrijfstijl is erg fijn en vlot en je vliegt er door het verhaal heen en voor je het weet heb je het uit. Ik kijk erg uit naar de volgende delen!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353