Hoe vermoord ik mijn familie – Bella Mackie

Lees hier mijn recensie over het boek “Hoe vermoord ik mijn familie” geschreven door Bella Mackie. Wanneer Grace Bernard erachter komt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder om hulp heeft genegeerd…

Wanneer Grace Bernard erachter komt dat haar afwezige miljonairsvader de smeekbeden van haar stervende moeder om hulp heeft genegeerd, zweert ze wraak en gaat ze koelbloedig op zoek naar vergelding door elk van hen één voor één te doden.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Grace, ze schrijft een dagboek vanuit de gevangenis. Ze zit in de gevangenis voor een moord die ze niet heeft gepleegd en voelt de behoefte om op te scheppen over alle moorden waarmee ze is weggekomen in de hoop dat iemand het op een dag zal vinden en alles zal zien waarmee ze is weggekomen.

Grace is een interessant en bijzonder personage, er zijn momenten in het boek dat je er helemaal achter staat dat ze iemand vermoordt maar soms begrijp je het echt niet. Ze is erg sarcastisch en grappig, maar ze is ook erg wreed en heeft er geen probleem mee om mensen in haar voordeel te gebruiken. Het perspectief van Grace geeft een unieke kijk op dit personage. Ze weet je te laten lachen, maar tegelijkertijd laat ze je huiveren door haar gedachten.

De schrijfstijl is bijzonder prettig en leest erg vlot weg. Wel moet ik toegeven dat het verhaal wellicht wat korter had kunnen zijn. Er waren veel pagina’s waarop er eigenlijk weinig gebeurde.

Ik heb erg genoten van het verhaal en het is zeker de moeite waard om te lezen!

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353