Het verkeerde meisje – Angelique Haak

Lees hier meer over het boek “Het verkeerde meisje” geschreven door Angelique Haak. Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op…

Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een hermetisch afgesloten kamer, waar ze probeert te overleven. Ondertussen probeert ze te ontdekken waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

Het spannend en meeslepende boek “Het verkeerde meisje” is geschreven door Angelique Haak, het boek is opgedeeld in drie delen. In eerste gedeelte maak je kennis met Amelie en met de gedachtegang van de ontvoerder. In het tweede en het derde deel gaat het verder over Amelie en blijven er verrassende plottwists komen. De schrijfstijl vond ik erg prettig en vlot en mede door de korte hoofdstukken vloog ik door het boek heen. Vanaf het begin tot het einde blijft het spannend. Halverwege had ik al wel een beetje een vermoede wie of wat voor iemand de dader zou kunnen zijn en dat klopte uiteindelijk ook.

Het verhaal vond ik erg goed, had al veel gehoord en gelezen op sociale media en bij de boekhandels over dit boek. Dus moest hem gewoon lezen! En ben zeker niet teleurgesteld. Echt een aanrader als je houdt van psychologische thrillers! Echt de moeite waard om te lezen.

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353