Het penthouse – Lotte Boot

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Het Penthouse’ geschreven door Lotte Boot. Het verhaal begint direct met een paar heftige berichten/notities over June die haar vermiste vriendin Roxy mist. Hierdoor heb je als lezer direct de aandacht er bij….

Het verhaal begint direct met een paar heftige berichten/notities over June die haar vermiste vriendin Roxy mist. Hierdoor heb je als lezer direct de aandacht er bij. Iedereen in de omgeving van June is er van overtuigd dat Roxy dood is, maar June wil dit niet geloven. Op een dag krijgt ze een berichtje van een anonieme afzender met een recente foto van Roxy. De afzender van het bericht geeft aan dat als ze haar vriendin nog wil zien dat ze dan om 22:00 naar Het Penthouse op Zuid moet komen. June twijfelt hier geen seconde aan en gaat meteen heen. Wat ze daar ziet kan ze bijna niet geloven. Wanneer ze wilt vluchten wordt ze geprikt met een naald en voor ze het weet is alles zwart voor haar ogen. Wanneer ze wakker wordt zit ze in een priv├ęjet op weg naar Amerika. Wat gaat ze hier doen? Wat zijn ze van plan met haar?

Het penthouse is een heftig en spannend Blossom books shortie geschreven door Lotte Boot. Dit is het eerste boek wat ik van deze auteur heb gelezen maar wat een fijne schrijfstijl heeft ze. Het is vlot en toegankelijk. Heel sterk en uniek ook dat het begint met wat notities. Zo leer je direct een beetje de achtergrond van het gehele verhaal kennen.

De personages zijn leuk uitgewerkt gezien de dikte van het boek. Het verhaal had voor mij echt een bijzondere wending, iets wat ik niet direct had zien aankomen. Naarmate het verhaal vorderde vond ik het af en toe wel vaag worden omtrent de gebeurtenissen die zich afspeelde. Het verhaal eindigt gelukkig wel goed.

Ik heb erg genoten van dit blossom book shortie en kan niet wachten om de andere shorties te lezen! ­čśŐ

Heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar! @blossombooks

boekcover

Titel: Het Penthouse
Auteur: Lotte Boot
Uitgeverij: Blossom Books
Aantal bladzijdes: 179blz.
ISBN: 9789463494083
Taal: Nederlands

Bestel direct

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353