Het magische verbond (De zoete tovenaars #1) – Tanja Voosen

Lees hier mijn recensie van het magische verbond. Eline gelooft niet in magie. Maar na het zien van een mysterieuze vrouw en het voorval bij het snoepwinkeltje, denkt ze er wel anders over…

Eline gelooft niet in magie. Maar na het zien van een mysterieuze vrouw en het voorval bij het snoepwinkeltje, denkt ze er wel anders over.
Haar buurmeisje Charlie heeft wat chocola gegeten van het snoepwinkeltje en praat ineens wartaal uit, de dag er na wordt ze groen van top tot teen en praat ze zeepbellen. Maar er gebeuren nog meer allemaal gekke dingen die niet horen te gebeuren. Terwijl Charlie en Eline zoeken naar een oplossing om Charlie te helpen ontmoeten ze Robin. Met z’n drie├źn moeten ze een raadsel ontrafelen met behulp van de koffer. Deze koffer mag alleen gebruikt worden in noodgevallen. Echter zijn ze niet de enige die het raadsel willen oplossen en dat maakt het een stuk spannender.

Het magische verbond van Tanja Voosen is het eerste deel van de veelbelovend serie de zoete tovenaars. Een super schattig en prachtig boek over magie en snoepjes! Het boek heeft een bijzondere cover en is een jeugdboek vol avontuur, magie en vriendschap.
Alle illustraties in het boek waren ook echt mooi gemaakt, echt heel tof ter ondersteuning van de tekst. Het verhaal is erg fijn geschreven en leest makkelijk weg.

Mijn beoordeling: 4,5/5

boekcover

Auteur: Tanja Voosen

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353