Het hotel in de wolken – Mel Hartman

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Het hotel in de wolken’ geschreven door Mel Hartman. Hella en haar vrienden zitten nog steeds opgesloten in het hotel. Ze bevinden zich in de grote zaal van het hotel. Het hotel is namelijk nog niet tevreden….

Hella en haar vrienden zitten nog steeds opgesloten in het hotel. Ze bevinden zich in de grote zaal van het hotel. Het hotel is namelijk nog niet tevreden. Het spel begint weer opnieuw. Echter zijn ze, door alle lekkernijen die op tafel liggen, alles vergeten wat er is gebeurd. Tevens is hun besef van tijd weg en kunnen ze niet helder nadenken. Zelfs het spel dat ze hun angsten moesten overwinnen en hun ouders moesten terug vinden zijn ze vergeten. Langzamerhand komen bij Hella de herinneringen weer terug en probeert ze haar vrienden te overtuigen dat ze moeten stoppen met eten en dat ze op zoek moeten gaan naar hun ouders. Lukt het hun om het hotel te verslaan en hun ouders te vinden?

‘Het hotel in de wolken’ is het tweede deel in de serie Het Hotel geschreven door Mel Hartman. In dit tweede boek lees je hoe hecht Hella en haar vrienden zijn geworden. Mooi om te lezen hoe snel dat kan gaan. Stuk voor stuk leuke personages, die allemaal ook wat toevoegen aan het verhaal. Ondanks alles helpen ze elkaar er wel door heen.

Wederom weer een prachtig uitgewerkt verhaal en een uitstekend vervolg op ‘Het hotel op de rots’. Een uniek verhaal met bijzondere gebeurtenissen en een interessante wending. Tevens vond ik het een onverwacht einde hebben maar wel echt mooi en het past perfect bij het verhaal.

Het wordt wel aangeraden om eerst het eerste deel te lezen voordat je aan dit boek begint. Het volgt elkaar wel echt op. De schrijfstijl is erg fijn en vlot en is eigenlijk voor iedereen leuk om te lezen.

Een leuke toevoeging vond ik nog wel dat in het begin van het boek de personages even kort worden geïntroduceerd. Zo weet je, wanneer je het boek begint, precies wie wie is en wat zijn of haar leeftijd en hobby’s zijn.

boekcover

Titel: Het hotel in de wolken
Auteur: Mel Hartman
Uitgeverij: Hamley Books
Aantal bladzijdes: 240blz.
ISBN: 9789464510225
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353