Het Avery Shaw Experiment – Kelly Oram

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Het Avery Shaw Experiment’ geschreven door Kelly Oram. Avery Shaw is al jaren stiekem verliefd op haar beste vriend Aidan – totdat hij een bom dropt en vertelt dat hij een vriendin heeft…

Avery Shaw is al jaren stiekem verliefd op haar beste vriend Aidan – totdat hij een bom dropt en vertelt dat hij een vriendin heeft! Om over haar gebroken hart heen te komen, besluit Avery voor een schoolproject te onderzoeken of de ‘zeven stadia van rouw’ ook gelden voor liefdesverdriet. Maar zonder Aidan heeft ze geen partner voor haar experiment. Dan dient Aidans oudere broer Grayson zich plotseling aan. Voor één keer lijkt deze zelfverzekerde en irritant knappe versierder dé oplossing voor haar probleem. Of begint dat nu pas echt?
 
‘Het Avery Shaw experiment’ is het romantische young adult boek geschreven door Kelly Oram. In het verhaal komen diverse diepgaande emotionele onderwerpen naar voren echter wordt hier heel luchtig mee omgegaan en biedt het ook ruimte voor humor. Doordat de schrijfstijl erg prettig en vlot is en de hoofdstukken kort zijn vlieg je door het verhaal heen. Het verhaal wordt afwisselend vanuit Avery en Grayson verteld. Af en toe vond ik dat Avery best wel aanhankelijk en onzeker was. Ze huilt veel en heeft vaak hulp nodig. Daarnaast vond ik dat de schrijfster de personages heel realistisch neer heeft gezet. Sommige delen van het verhaal zijn wellicht wat voorspelbaar, ondanks dat blijft het een heel lief en schattig verhaal.
 
Het tweede deel van deze serie gaat over Avery’s vriendin Libby. Kan niet wachten om het volgende deel te lezen! Echt een aanrader!
boekcover

Auteur: Kelly Oram

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353