Heartstopper #1 – Alice Oseman

Lees hier mijn recensie over het boek Heartstopper #1. Het afgelopen jaar was echt verschrikkelijk voor Charlie. Hij werd gedwongen om uit de kast te komen en werd hierdoor veel gepest op school. Gelukkig is dit in het nieuwe jaar allemaal voorbij…

Het afgelopen jaar was echt verschrikkelijk voor Charlie. Hij werd gedwongen om uit de kast te komen en werd hierdoor veel gepest op school. Gelukkig is dit in het nieuwe jaar allemaal voorbij. Bij de nieuwe indeling van de klassen komt Charlie naast Nick te zitten. Nick is de beste rugby speler van school en zit een klas hoger. Steeds leren ze elkaar wat beter kennen en groeit er mooie vriendschap tussen de twee jongens. Echter voelt Charlie wat meer voor Nick, maar is dit ook wederzijds?

 

Heartstopper volume 1 is een LGBTQIA graphic novel en leest heerlijk weg. De plaatjes in het boek zijn erg mooi en lief getekend. Het boek is vrij dun, dus je leest er als een trein doorheen.  Maar het is elke seconde genieten!

 

Ik heb het boek gekocht omdat ik zoveel tiktok filmpjes en andere social media posts voorbij zag komen over het boek. Dus ik dacht; die moet ik hebben!
En echt 100% worth it! Ik ga snel deel 2 kopen en lezen.

 

Echt een must read!

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353