Hazels droom (Oneindig #1) – Olga Ponjee

Lees hier mijn recensie over het boek “Hazels droom” geschreven door Olga Ponjee. ‘Hazels droom’ is het eerste deel van de Oneindig-serie geschreven door Olga Ponjee. Dit verhaal is een heerlijk en meeslepende romance die de lezer meeneemt op een opwindende reis vol passie, geheimen en onverwachte wendingen….

‘Hazels droom’ is het eerste deel van de Oneindig-serie geschreven door Olga Ponjee. Dit verhaal is een heerlijk en meeslepende romance die de lezer meeneemt op een opwindende reis vol passie, geheimen en onverwachte wendingen.

Het verhaal draait om Hazel, een vrouw die haar dromen van een succesvolle carrière in de filmwereld heeft opgegeven voor financiële stabiliteit. Wanneer ze de kans krijgt om als gastvrouw te werken in de bank van de knappe en rijke Hero van Esper, grijpt ze deze mogelijkheid met beide handen aan. Haar werk mag dan weinig glamoureus lijken, maar het biedt haar de kans om haar financiële problemen op te lossen en misschien zelfs haar langverwachte filmscript af te schrijven.

Het verhaal neemt een interessante wending wanneer Hazel wordt uitgenodigd voor de Dutch Leadership Awards door Hero zelf, wat een cruciale stap kan zijn voor haar promotie. Het weekend met Hero belooft veel meer te worden dan alleen een zakelijke aangelegenheid, en er ontstaat al snel een intense aantrekkingskracht tussen de twee hoofdpersonages. Wat Hazel nog niet weet is dat Hero’s eigen geheimen, de terugkeer van een jaloerse zakenrivaal en een mysterieuze ketting Hazel zullen dwingen haar aannames tegenover seks te herzien – en haar affaire met Hero.

Olga Ponjee weet de spanning tussen Hazel en Hero prachtig te beschrijven, waardoor de lezer zich volledig kan inleven in hun gevoelens en emoties. De chemie tussen de personages is voelbaar en houdt je als lezer geboeid van begin tot eind. De schrijfstijl is direct vanaf de eerste bladzijde erg toegankelijk en ondanks dat het een kort verhaal is zit er genoeg diepgang in.

Echt een aanrader! 🥰

boekcover

Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353