Haar laatste verzoek (Kate Daniels #8) – Mari Hannah

Lees hier mijn recensie over het boek ‘haar laatste verzoek’ geschreven door Mari Hannah. DCI Kate Daniels krijgt dit keer een ongewone aanwijzing; een van het slachtoffer zelf. Een slachtoffer heeft een briefje achtergelaten voor de rechercheur…

DCI Kate Daniels krijgt dit keer een ongewone aanwijzing; een van het slachtoffer zelf. Een slachtoffer heeft een briefje achtergelaten voor de rechercheur die haar dood gaat onderzoeken. Het was wel het laatste wat ze verwachtte te vinden op het plaats delict.

De brief bevat een laatste verzoek: Zoek Aaron. Maar is Kate opzoek naar een tweede slachtoffer of naar de moordenaar? Kate gaat op onderzoek uit en volgt de aanwijzingen. Echter raakt haar tegenstander geobsedeerd door haar en zal niet stoppen voordat hij krijgt wat hij wil. Lukt het haar om Aaron te vinden voordat het zover is?
Haar laatste verzoek is het achtste boek in de Kate Daniels serie geschreven door Mari Hannah. Voor mij is dit het eerste boek wat ik van haar heb gelezen en de auteur heeft het zo geschreven dat het ook helemaal niet nodig is om de eerdere boeken eerst te lezen.

Dit originele verhaal begint met een mysterieuze proloog, een briefje dat door het slachtoffer is geschreven in de hoop dat het door iemand anders gevonden zou worden dan de moordenaar. Zonder iemand te identificeren wordt er vertelt over het fysieke en mentale misbruik. Door Kate’s obsessie met deze zaak komt haar relatie onder druk te staan. Je ziet als lezer hoeveel deze zaak met Kate doet. Ze doet er alles aan om gerechtigheid te krijgen.

Het verhaal heeft een hoog tempo en is erg vlot en fijn geschreven. Het bevat heftige onderwerpen als huiselijk geweld en controledwang. Hierdoor heeft het verhaal veel emotionele diepgang. Spannend om te lezen dat de moordenaar het team van Kate Daniels altijd een stap voor lijkt te zijn. Alle (hoofd)personages vond ik erg goed en gedetailleerd beschreven. Als lezer kon je echt meelezen met de personages en dat vind ik belangrijk in een detective verhaal.

Ik las ook ergens dat er een tv-serie komt over Kate Daniels, ben hier echt heel erg benieuwd naar!

Kortom een spannend duister verhaal over een moordenaar die het team van Kate Daniels altijd een stap voor lijkt te zijn, met gedetailleerde beschreven personages en een goede spanningsboog.

boekcover

Titel: Haar laatste verzoek
Auteur: Mari Hannah
Aantal bladzijdes: 384blz.
Taal: Nederlands

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353