Gezicht van het kwaad (Robert Hunter #2) – Chris Carter

Lees hier mijn recensie over het boek ‘Gezicht van het kwaad’ geschreven door Chris Carter. Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlijf…

Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlijf van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd.

Eerst denkt profiler Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen. Ieder slachtoffer is geconfronteerd met zijn of haar ergste nachtmerrie, die werkelijkheid is geworden. Hoe kan de moordenaar dit zo precies weten?

Dit onwijs spannend, bijzondere en gruwelijke verhaal is geschreven door Chris Carter en is het tweede deel in de Robert Hunter serie. De boeken kunnen geheel los gelezen worden in de serie.

Dit was het eerste boek wat ik van deze schrijver heb gelezen. Maar wauw wat ontzettend goed, de schrijfstijl is echt heel erg prettig, de personages zijn leuk en gedetailleerd neergezet, de spanning is perfect opgebouwd en de auteur weet de aandacht van de lezer er echt bij te houden.

De auteur weet de omgeving en de moorden zo gedetailleerd neer te zetten dat het af en toe echt gruwelijk was. Dit boek is het perfecte voorbeeld van een onwijs goede thriller!

Ik heb erg genoten van het verhaal en ga binnenkort gelijk de andere delen lezen.

boekcover

Auteur: Chris Carter

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353