Gevaarlijke gedaantes (Seawalkers #1) – Katja Brandis

Lees hier mijn recensie over het boek gevaarlijke gedaantes. Taigo is 14 jaar en wordt gepest op school. Van zijn oom Johnny mocht hij nooit naar de zee toe omdat hij allergisch voor zeewater is…

Taigo is 14 jaar en wordt gepest op school. Van zijn oom Johnny mocht hij nooit naar de zee toe omdat hij allergisch voor zeewater is. Op een dag besluit Taigo om toch de zee in te gaan. Hij voelt iets jeuken op zijn rug, maar weet niet wat er aan de hand is. Als allemaal mensen beginnen te gillen en roepen “Haaienalarm”. Raakt hij nog verder in de war.

 

Wanneer zijn oom hem bij de zee moet ophalen vertelt hij Tiago de waarheid, over zijn ouders en dat Taigo een tijgerhaai is. Oom Johnny stelt voor om naar een speciale school te gaan, Blue Reef High. Dit is een school voor seawalkers (shapeshifters). Hij gaat hier lessen volgen over onder andere gedaante verwisseling en vechten. Wanneer er een noodkreet luidt, worden Taigo, Shari en Ella op pas gestuurd voor een spannende en gevaarlijke missie.

 

 

Dit is het eerste boek uit de originele en fascinerende reeks Seawalkers, geschreven door Katja Brandis. Een boek dat duidelijk en fijn geschreven is en een prachtig cover heeft, de ogen zijn glanzend en de rest is mat. Het boek was niet heel spannend maar je blijft wel doorlezen omdat je benieuwd bent hoe het afloopt. Ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende delen in deze reeks!

 

Mijn beoordeling: 4,0/5,0

 

boekcover

Auteur: Katja Brandis

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353