Get out – Juultje van den Nieuwenhof

Lees hier mijn recensie over het boek Get out van Juultje van den Nieuwenhof. Wanneer Chav aanbelt bij een grote villa in de Bloemenbuurt om een ruzie uit te praten wordt zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid…

Wanneer Chav aanbelt bij een grote villa in de Bloemenbuurt om een ruzie uit te praten wordt zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid. Het loopt totaal uit de hand en er weten maar twee mensen wat er echt is gebeurd. Echter zijn er twee mensen die voor gerechtigheid gaan en doen er dan ook alles voor om de waarheid aan het licht te brengen. Maar welke wending zal het verhaal nemen?

 

Get Out is een spannende kluitman novelle geschreven door Juultje van den Nieuwenhof. Het is een dun boek dat heerlijk weg leest. Het boek is fijn en vlot geschreven en maakt gebruik van korte hoofdstukken die vanuit verschillende personen worden verteld. Het eerste hoofdstuk wordt verteld vanuit Chav, maar verder in het boek worden de hoofdstukken ook vanuit Tristan en Phoebe verteld.

 

Het begint vanaf bladzijde 1 al spannend, omdat je niet weet vanuit wie de proloog is geschreven. Dit kunnen vrijwel alle personen zijn in het verhaal en dat maakt dat je graag wilt doorlezen. Echt een aanrader als je van een kort maar spannend boek houd. Ik ga zeker meer boeken lezen van Juultje. Ben helemaal enthousiast!

 

Ik mocht dit boek van Kluitman lezen. Heel erg bedankt hiervoor!

 

boekcover

Opgelet! Boek laten recenseren?

Heb jij een geweldig boek geschreven en wil je dat dit boek graag wat meer onder de aandacht komt? Dan helpen wij jou graag! Wij lezen en recenseren het boek binnen twee weken en brengen het onder de aandacht op social media. Geïnteresseerd? Laat het ons dan weten via info@blz22.nl of via 06 20066353